ORYMAZ

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 57 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Orymaz. Meer weten? Ontdek meer

13 nov 2022 om 21:03 Ben blij om Orymaz te hebben leren kennen, Dit is voorzeker een topper die mij nog regelmatig als klant mag verwachten ! Tot hier toe nog de enige die Bapi Pangang in de aanbieding heeft en het is steeds smullen geblazen !
2 nov 2022 om 3:57 Tot hier toe nog de enige die Bapi Pangang in de aanbieding heeft en het is steeds smullen geblazen ! Deze maal weer lekker warm en perfect bereid ! Houden zo, dan mag je mij alvast een vaste klant noemen.
18 sep 2022 om 3:29 Na 30 minuten werd mijn bestelling geannuleerd Volgens de app was het al onderweg Resultaat ik kon bijna nergens nog iets bestellen
6 sep 2022 om 21:46 1 van de beste take aways. Ik ga vaak hier eten. Take away is dezelfde kwaliteit!!
15 aug 2022 om 20:44 Als liefhebber (ook mijn kleinzoon en dochter) van Babi Pangang, kwam ik terecht bij Orymaz en dat was een schot in de roos, Prima levering en het eten TOP ! Als Babi Pangang op hun menu blijft staan met deze kwaliteit, weer een vaste klant bij ! !
17 jul 2022 om 20:34 Een van de beste Chinees restaurants van het stad.
26 mrt 2022 om 20:57 Van genoten top
7 jan 2022 om 22:05 Beste Aziatische restaurant van Antwerpen! Zowel ter plaatse als take away. Van harte aanbevolen!!!
4 okt 2021 om 0:29 Excellent food. Delivery somewhat sloppy. Packed in plastic bag.